Candidatura d'Unitat Popular

Alternativa Martinenca CUP (AMCUP) Sant Martí Sarroca

Escrits a la revista EL MARTINET

Aquí trobareu tots els escrits de la nostra assemblea local, a la revista mensual EL MARTINET, dins la secció sarau polític.

Escrit mes de Maig 2018:


COMUNICAT SOBRE EL PACTE DE LA VERGONYA DE CiU I PSC
El comunicat del nou govern a la web ja reflecteix la ràbia de qui ha escoltat moltes veritats, sap que són certes, però no les vol ni pot reconèixer mai. Estem preparats pel verí que vomitarà el nou govern vers nosaltres, només tenen ràbia acumulada i la faran servir. El nou govern de Ramón Carbó i les seves titelles, junt amb els representants del 155 al poble, intentaran que de cara al municipi, el que queda de legislatura, sigui un concert de violí etern, amb modificacions de pressupost a dojo per acontentar a tothom, ara que ningú les bloquejarà, somriures artificials permanents, etc. És a dir, voldran comprar la opinió i la voluntat dels veïns i veïnes amb inversions que abans bloquejaven i diners per actes i entitats. Res de nou, pa i circ, tornem a l’ idioma de la vella política, on creuen que tot es compra i es ven, inclús la voluntat popular. Nosaltres creiem que això és un atac a la intel·ligència i la memòria dels veïns i veïnes del municipi. La dignitat no es compra. Per començar, el regidor de comunicació i censura Albert Tort, ja ha eliminat de la web de l’ajuntament els últims comunicats de l’antic govern i Alcalde. Aplica la mateixa censura que va aplicar sobre la comunicació de l’1 d’octubre al municipi. El PSC de la vergonya, ara fa seves les crítiques que durant tres anys ha suportat a l’ oposició, però d’ un partit que ja no saben ni el que són, no podem esperar gaire més. Han estat amagats fins el dia de la votació de la moció de censura i ara venen amb cants de sirena.
Nosaltres, com ja vam dir al ple de la moció de censura de CiU i PSC, deixem el govern amb els mateixos principis que vam entrar. Amb la certesa d’haver pres les decisions justes pel bé comú de totes les veïnes i veïns. Amb errors i encerts, hem pensat i treballat pel bé de tota la població martinenca. I de la feina feta, res poden dir, de fet no ho fan. Ara a l’ oposició, votarem a favor dels projectes inclosos en el pacte de la vergonya de CiU i PSC, per que aquests projectes són els nostres, bloquejats durant 3 anys. No ens importa qui els faci, sinó que ens importa que es facin. Aquesta es la diferència entre el nou govern de CiU i PSC i l’Alternativa Martinenca CUP, però això ells, no ho entendran mai.
Creiem que el nostre municipi necessita quelcom més que un nou alcalde titella que no volia ser-ho, dirigit per un regidor que farà d’ alcalde a l’ ombra. Sant Martí es mereix i necessita una regeneració política municipal, i ara, a un any de les pròximes eleccions municipals, amb el nou govern de CiU i PSC tornem a les formes i a les accions partidistes, conservadores i classistes, on els esforços aniran dirigits a netejar la seva imatge, malmesa pel pacte de la vergonya. Sant Marti necessita accions de canvi i transformació social i cultural, cares noves, joves, candidatures valentes i transversals.
Seguirem treballant, que no ho dubtin, però amb la mirada ficada en la defensa de la República Catalana, com no pot ser d’una altra manera, perquè és el que la gent de Sant Martí va votar massivament l’1 d’octubre. Sí, per la República Catalana, tot i que el nou govern de CiU i PSC seguiran diferenciant la política municipal de la nacional. A Alternativa Martinenca CUP ho
@amcupsms- Alternativa Martinenca CUP - http://santmartisarroca.cup.cat
amcupsms@gmail.com
tenim molt clar. Som els municipis i els ajuntaments els que hem de construir la República. Ens mantindrem ferms i valents per afrontar els embats del govern espanyol, de la injustícia dels tribunals espanyols, de l’extrema dreta i del bloc del 155 de C’s-PP-PSC i recolzarem la demanda de llibertat dels presos polítics en solidaritat amb els exiliats i familiars. El nou govern del bloc 155, malauradament, aplicarà la censura i es mostrarà indiferent a la voluntat de la gran majoria de les veïnes i veïns del municipi, que van parlar molt clar en el referèndum de l’ 1-O i la consulta del 9N del 2014. Aquesta és la conseqüència dels interessos partidistes i personals al nostre municipi.
Finalment, volem agrair amb tota la sinceritat i estima, a les veïnes i veïns del municipi el seu recolzament i el suport del regidor d’ERC Joan Lluís Climent.
Seguim.


INDEPENDÈNCIA – SOCIALISME – FEMINISME
amcupsms@gmail.com
http://santmartisarroca.cup.cat