Candidatura d'Unitat Popular

Alternativa Martinenca CUP (AMCUP) Sant Martí Sarroca

ALTERNATIVAMARTINENCA-CUP

CONTINUEM IGUAL!!!

 

Des d’ AM-CUP  lamentem de la falta de informació i transparència per part de l'equip de govern (CiU), quan ens queda  poc temps pel ple on s' han d' aprovar els pressupostos pel 2012. L’ equip de govern  no ens ha facilitat la informació per poder  estudiar-la amb temps i replicar-la si fos el cas, en el proper ple previst per aquest mes de desembre.

Ens trobem en l' únic municipi on la CUP te representació a l' Ajuntament i hores d’ ara encara no hem rebut cap informació respecte els pressupostos. De què te por l' equip de govern(CiU)? Des d’ AM-CUP denunciem públicament aquest fet, venim explicant aquesta problemàtica de falta de transparència i d'informació des que va començar aquesta legislatura, però no ens cansarem de fer-ho públic dia a dia.

Volem també fer esment de la subvenció  del 30% del cost dels llibres de l' escola a les famílies que així ho van sol·licitar atorgada per l’ Ajuntament, però vostès creuen  que és necessari gastar-se 3 € (aprox) en cartes certificades, una per cada família sol·licitant de la subvenció, quan hi han moltes altres vies i de cost 0 € per aquesta notificació? Quin és el cost definitiu d' aquestes cartes? Felicitats pel model d' estalvi  que proposa la seva coalició nacional de CiU!!! L' Ajuntament de Sant Martí Sarroca és un bon exemple!!! Retallem en drets socials, sanitat , educació,.. però no retallem en tràmits burocràtics amb el ciutadà!!!

A AM-CUP treballem per construir una alternativa independentista i socialista, una altre manera de fer política basada en la participació ciutadana i per això, tot i estant a l' oposició front la majoria absoluta de CiU, AM-CUP aposta per obrir les seves assemblees a tots els veïns/es del municipi per que  puguin fer sentir les seves preocupacions i opinions. Ara bé,  de moment, totes les demandes realitzades a l' Ajuntament per poder realitzar aquest acte en alguna de les instal.lacions municipals ens ha estat denegada. Seguirem intentant dur a terme l' assemblea oberta i participativa, malgrat que  l' Ajuntament no ens cedeixi cap espai, cosa que comença a ser massa habitual i previsible. Tot i així, lluitarem.

D' altra banda les eleccions generals espanyoles en han deixat la dreta ben assentada al poder, tant d' Espanya com de Catalunya, pel que sentim que s' intensificarà,  encara més, l' odi i la xenofòbia envers Catalunya i els catalans,  mentre què a Catalunya el govern de CiU continua la seves polítiques de retallades als serveis bàsics i fonamentals per  a les classes treballadores i més vulnerables.

Tot i les adversitats hem de ser forts i valents, i no quedar-nos quiets esperant el que sigui, per que el que sigui si no ho transformem des les classes populars seguirà igual o pitjor. Els canvis necessaris per a la transformació del sistema en el qual ens veiem immersos i que ens ha portat al declivi del capitalisme i dels famosos mercats s' han de dur a terme començant per la  lluita individual , i la nostra està aquí, a Sant Martí Sarroca, el nostre poble. 

Tenim la sensació que el fet de que s’ ens negui l’ ús de les instal·lacions municipals per celebrar un assemblea on informar al poble del què passa i al mateix temps escoltar-lo, i que s’ ens negui també l’ accés a la informació pública, a la qual tenim dret com a representants de molts i moltes martinenques, respon a una por irracional e injustificada sempre i quan les coses estiguin ben fetes.

 

 

 

 

INDEPENDÈNCIA I SOCIALISME

alternativamartinencacup@gmail.com