Candidatura d'Unitat Popular

Alternativa Martinenca CUP (AMCUP) Sant Martí Sarroca

Escrit mensual AM-CUP

  VÉS, VÉS...

(CONSPIRACIO DE SILENCI) 

En el darrer ple del 2011 a les nostres regidores se’ls hi va faltar el respecte, i fins i tot,  una militant del nostre grup polític, que estava de públic,  va ser increpada per l'ira i la impotència de l'alcalde Ramon Carbó, mentre la secretària i la resta de regidors de l'equip de govern(CiU) s' ho miraven en silenci. Alguns coneixem molt bé quin es el tarannà de l'alcalde Ramon Carbó, prepotent, autoritari, mal educat, amb afany de protagonisme, de baix nivell cultural, polític i democràtic, motius pels quals ens ha sorprés la reacció(nul·la) de la resta de regidors de l'equip de govern(CiU) davant una actitud tant  lamentable cap a companys de consistori i veïns de St. Martí Sarroca.

 “ Vés, vés... vés a apendre a fer de regidora!” Aquestes paraules textuals (amb cop a la cadira inclòs) va ser el comiat del Sr. Carbó al darrer ple de l’ any, això sí, després del desig de bon any, finalitzada la sessió plenària i la retransmissió de l’ emisora municipal. Tots els veïns que vulguin escoltar quina és la seva manera de fer política ho podeu fer al següent link: 

http://www.badongo.com/audio/26136091 

No cal dir que el Sr. Carbó per a nosaltres, no és exemple de res, ni personal ni políticament.

 Volem informar però, que cada vegada que el Sr. Carbó ens ha citat a l’ Ajuntament, per assistir a les reunions “clandestines” on ens informa  dels temes que ell considera important què l’ oposició en tingui coneixement, el tarannà  envers les nostres regidores  és més cordial. Per això, aquests atacs sistemàtics contra l’ oposició en els plens   ens recorda aquell que davant del grup es fa el mil homes, marca el seu lideratge despòtic i proclama com aquell infaust “ordeno y mando”. Algú dels seus li hauria de recordar que no té més raó qui més crida  per tal de demostar que està per sobre els altres.

 Deixant de banda aquest exemple de decadència política, el 30 de desembre de 2011 es va aprovar en el Parlament Espanyol, amb l’ únic suport de CDC i UDC el decret de mesures econòmiques urgents, que malauradament, ja ha arribat a Sant Martí. Una d’ aquestes mesures comportarà l’ augment de l’ impost de béns immobles (IBI) en una quantia significativa, que encara no podem especificar.

 AM-CUP ja s’ ha pronunciat públicament en altres ocasions respecte a la problemàtica de l’ IBI.  En el Ple extraordinari de 24  d’ octubre del 2011, AM-CUP va proposar el fraccionament del pagament d’ aquest impost, en previsió del que finalment ha succeït com a conseqüència de l ‘ actuació de govern de la dreta espanyola, amb la complicitat de la dreta catalana, èssent la resposta literal del Sr. Carbó, en aquell moment, què: “considera que no és convenient fraccionar el pagament de l’ IBI per qüestions de gestió econòmica”. Vers al contrari,  a la Junta de Govern Local del 10 de novembre de 2011 es va aprovar el calendari fiscal per l’exercici del 2012, amb el fraccionament d’aquest impost, això sí, només per a les persones que el tinguin domiciliat, discriminant a tots aquells altres veïns. Informem a  qui vulgui fer el pagament fraccionat (1er rebut 2 d’agost i el 2n el 2 de novembre) que s’adreci a l’oficina de Gestió Tributària per sol·licitar-lo. A què es deu aquest canvi? Ha tingut en compte finalment la proposta d’ AM-CUP?

 En darrer terme volem fer públic què AM-CUP va votar en contra de l'aprovació dels pressupostos pel 2012, entre d’ altres motius,  per manca de temps per poder estudiar i analitzar detalladament els pressupostos de tot el poble (recordem que vam accedir a l’expedient 48 hores abans) i per la manca de documents que conformen el propi expedient. El nostre grup continua denunciant públicament la falta d'informació i de transparència per part de l'equip de govern. Seguirem informant.

 

   Salut i independència

 alternativamartinencacup@gmail.com