Candidatura d'Unitat Popular

Alternativa Martinenca CUP (AMCUP) Sant Martí Sarroca

L’ALCALDIA DE LA CUP A L’AJUNTAMENT DE SANT MARTÍ SARROCA, DESATENDRÀ LA DEMANDA REQUERIDA PER L’AUDIENCIA NACIONAL.

L’alcaldia de la CUP de St. Martí Sarroca (AMCUP) desobeirà el requeriment de l’audiència nacional rebut ahir  en mans del cos policial dels mossos d’esquadra.

 

sense por alternativa martinenca CUP sant marti sarroca

L’AUDIENCIA NACIONAL, MITJANÇANT ELS MOSSOS D’ESQUADRA, REQUEREIX A L’AJUNTAMENT DE SANT MARTÍ SARROCA TOTA LA INFORMACIÓ RELACIONADA AMB LA MOCIÓ DE SUPORT, APROVADA EN PLENARI, A LA DECLARACIÓ DE RUPTURA APROVADA AL PARLAMENT DE CATALUNYA EL PASSAT 9/XI

Davant la  repressiva campanya judicial espanyola, els ajuntaments governats per la CUP o en els que la CUP ha donat suport a la moció del 9N, han estat requerits per l’Audiència Nacional en el marc d’una campanya de persecució que podria afectar fins a 280 municipis catalans que han aprovat fins avui la moció de suport a la declaració del Parlament del passat 9 de novembre.

Aquella declaració donava inici al procés de creació de la República Catalana i a la desconnexió respecte l’Estat espanyol, anunciant la  no supeditació al Tribunal Constitucional espanyol. Alcaldes i regidores de la CUP estan sent investigats per l’Audiència Nacional per no despenjar la bandera estelada dels seus consistoris i per un presumpte delicte de sedició per haver expressat en un ple que cal desobeir als tribunals espanyols.

Davant aquest escenari, l’alcaldia de la AM-CUP de Sant Martí Sarroca, desatendrà la petició d’informació per part dels Mossos d’Esquadra. Reconeixem  que la falta de resposta a les peticions d’informació poden donar lloc a la incoació d’un procés judicial per possible delicte de desobediència a l’autoritat, però entenem que políticament és l’opció més correcta.

Cal mantenir-nos ferms en l'exercici de la desobediència a les institucions espanyoles, no reconeixent la competència de l'Audiència Nacional espanyola i no entregar cap documentació de les requerides.

L'AUDIÈNCIA NACIONAL PERSEGUEIX ELS REGIDORS INDEPENDENTISTES, LA CUP DEMANA DESOBEDIÈNCIA.

Mentre el moviment popular  sigui al capdavant defensant el procés iniciat cap a la plena independència , ningú ens apartarà d’aquest camí.

Des de Sant Martí Sarroca, l’Alternativa Martinenca CUP fem una crida àmplia a la societat Martinenca i Catalana, a tancar files al costat del seus càrrecs electes, i a unir-se a la manifestació el pròxim 7 de maig a Barcelona, sota el lema: #sensepor

 

ASSEMBLEA LOCAL DE L’ALTERNATIVA MARTINENCA – CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR

Abril 2016 / Sant Martí Sarroca (08731)

Cal mantenir-nos ferms en l'exercici de la desobediència a les institucions espanyoles, no reconeixent la competència de l'Audiència Nacional espanyola i no entregar cap documentació de les requerides.