Candidatura d'Unitat Popular

Alternativa Martinenca CUP (AMCUP) Sant Martí Sarroca

Notícies de Alternativa Martinenca CUP (AM-CUP)

Ajuntament Sant Martí Sarroca

COMUNICAT CONJUNT DE CUP i ERC SOBRE EL 12 D’OCTUBRE A SANT MARTÍ SARROCA

Davant la sorpresa del comunicat del Grup Socialista Movem Sant Martí, i per al·lusions, des de la CUP i ERC de Sant Martí ens veiem obligats a respondre i mostrar el nostre desacord, tot i que ens hagués agradat que no ens portessin a aquesta incòmode i desagradable situació.

Dijous 26 de gener a les 20H, sessió plenària ordinària a l'Ajuntament de Sant Martí Sarroca. Dos dels punts que destaquem són: l'aprovació de l'adhesió de l'ajuntament de Sant Martí Sarroca a la "Xarxa de Memòria i de Prevenció del Feixisme. Mai Més". També l'aprovació del conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal de l'Alt Penedès i l'Ajuntament de Sant Martí Sarroca per a la prestació de suport en matèria de joventut.

Aprovació inicial del pressupost de la Corporació per a l’exercici 2017. Consulta tota la documentació aqui

Aquest dijous 29 de setembre, és celebrar el ple ordinari a l'ajuntament de St.

Aquest dijous 25 d'agost a les 20H, ple extraordinari a l'ajuntament de Sant Martí Sarroca.

Alternativa Martinenca CUP Sant Martí Sarroca

LA CUP DE ST. MARTÍ SARROCA ES TROBA AMB EL SAT (SINDICATO ANDALUZ DE LOS TRABAJADORES) A MADRID I AL PARLAMENT DE CATALUNYA. SOLIDARITAT ENTRE POBLES I LLUITA DE CLASSES. La lluita i solidaritat  entre pobles sempre enforteix el lligam d’unió per assolir l’objectiu comú: la lluita de classes.

Pàgines