Candidatura d'Unitat Popular

Alternativa Martinenca CUP (AMCUP) Sant Martí Sarroca

Víctor Pujadó encapçalarà la candidatura de la l'Alternativa Martinenca CUP

Aquest projecte polític que presentarem en aquestes eleccions municipals estarà encapçalat per el nostre company Víctor Pujadó, militant de la CUP i membre de l’assemblea des dels seus inicis i que coneix amb escreix la política municipal i que compte amb el tot el suport i recolzament del grup municipal.

Alternativa Martinenca CUP - Sant Martí Sarroca 2019 Víctor Pujadó

Durant aquets anys, hem mantingut un discurs polític transformador inspirat en el respecte a les persones, avant posant els nostres principis a fer polítiques de despatx, però mai als interessos del municipi i no ens ha tremolat el pols alhora d’encarar conflictes enquistats al municipi, aconseguint una solució de consens per primera vegada. Avui dia, el nostre compromís amb el municipi segueix intacte. Aquesta  legislatura la CUP serà l’opció de totes aquelles persones que volen participar activament en la política municipal i defuig del paternalisme d’altres partits o la neutralitat inversemblant d’uns altres.

La CUP seguirem duent a terme una gestió de l'economia socialment més justa i tornarem a fer una realitat els pressupostos participatius, seguirem bonificant aquelles conductes respectuoses amb el medi ambient i lluitarem per aconseguir totes aquelles subvencions per finançar projectes i minimitzar el cost pel municipi. La municipalització de serveis serà una realitat. Es pot gestionar d’una altra manera i ho hem demostrat.
Proposem també invertir en els nostres parcs i jardins i zones d’oci per donar una resposta a la problemàtica que té el nostre jovent al municipi i no defallirem en la recuperació dels espais públics segrestats per uns quants, amb el beneplàcit dels partits de sempre, per retornar-los a les veïnes del municipi.


Les energies renovables tornaran a ser un eix fonamental de la nostra gestió, tant en edificis públics com en l’enllumenat dels carrers. Tornarem a prescindir d’herbicides als nostres parcs i edificis educatius.
Farem realitat noves polítiques socials que veritablement siguin una solució per aquelles persones que es troben en una situació de necessitat i implementarem serveis per la lluita contra la violència de gènere.


De la mateixa manera que farem força al municipi per seguir endavant amb els canvis aconseguits quan la CUP ha estat a l’ Alcaldia, lluitarem perquè la República sigui un fet al nostre país. Creiem fermament que la República es construeix des dels municipis i la nostra implicació en aquest àmbit serà una constant en aquesta legislatura.


I aquest projecte polític que presentarem en aquestes eleccions municipals estarà encapçalat pel VÍCTOR PUJADÓ JIMÉNEZ de 43 anys. Te una filla de 10 anys. La música és la seva passió i forma part de dos grups musicals. Li agrada la història en general.  Assalariat en una indústria del sector químic. Durant la seva vida ha format part de diverses entitats del municipi. Ha participat dels Diables Aristoïs, ha ballat danses catalanes amb les dues agrupacions de dansa tradicional de Sant Martí, ha format part durant una llarga època de Sarroca Ràdio en diferents programes de Ràdio. Cofundador als anys 90 de l'Ateneu Popular de Sant Martí Sarroca i vinculat als moviments socials i a l'esquerra independentista des dels 15 anys. Va ser regidor de la CUP als inicis de la legislatura passada. Antifeixista i antiracista. Afiliat al sindicat català INTERSINDICAL-CSC I soci d'OMNIUM.

Just en aquets dies la CUP farà vuit anys que participa a la política del municipi. Mal que en pesi a més d’un, seguim endavant amb el mateix compromís i determinació que el primer dia.