Candidatura d'Unitat Popular

Alternativa Martinenca CUP (AMCUP) Sant Martí Sarroca

Aquest dijous 25 d'agost, ple extraordinari a l'ajuntament de Sant Martí Sarroca

AM-CUP i ERC, tots dos a govern, presenten una moció conjunta per que l'estelada onegi al balcó de l'ajuntament el 10 i 11 de setembre.

Alternativa Martinenca CUP

Aquest dijous 25 d'agost a les 20H, ple extraordinari a l'ajuntament de Sant Martí Sarroca.
Cal destacar que per segon cop, es porta a aprovació el plec de clàusules administratives particulars i aprovació de l'inici de l'expedient de contractació del servei de neteja als immobles municipals per procediment obert subjecte a regulació harmonitzada. Aquest mateix punt es va dur a terme en el passat ple ordinari del mes de juliol,  on l'oposició de la residual CiU i el regidor trànsfuga no adscrit van votar en contra ( https://www.youtube.com/watch?v=j9qJBi9waNg&feature=youtu.be ). Una segona oportunitat per l'oposició per tal de què es repensin la seva ultima votació.
Cal destacar, també,  la moció que presenten conjuntament els grups del govern AM-CUP i ERC, perquè l'estelada onegi al balcó de l'ajuntament els dies 10 i 11 de setembre. Veurem cap a on es decanta l'altre grup a govern, Movem, i que votarà l'oposició formada per la residual CiU i el regidor trànsfuga i no adscrit Manel Romanos.

Consulta  tota la informació del ple aquí.

Una segona oportunitat per l'oposició per tal de què es repensin la seva ultima votació en contra de l'aprovació del plec de clàusules administratives particulars i aprovació de l'inici de l'expedient de contractació del servei de neteja als immobles municipals per procediment obert subjecte a regulació harmonitzada.