Candidatura d'Unitat Popular

Alternativa Martinenca CUP (AMCUP) Sant Martí Sarroca

ESCOMBREM-LOS, PREN PARTIT. La campanya pel SÍ de la CUP.

REFERÈNDUM  | A Sant Martí Sarroca, La Bleda i La Rovira Roja comencem la campanya pel  al referèndum del 1 d'octubre. #PrenPartitPerLaRepública #escombremlos 

Sant Martí Sarroca 2017 Alternativa Martinenca CUP campanya pel SÍ

 

Al llarg d’aquesta setmana, els diferents pobles del Penedès, Anoia i Garraf han activat la campanya “Autodeterminació, desobediència, Països Catalans: escombrem-los”. L’acció inicial ha sigut l’encartellada col·lectiva del cartell “escombre-los“, que, de manera simbòlica, escombra personatges com el rei Felip VI, Mariano Rajoy, els expresidents Jordi Pujol i Artur mas, o el cardenal Antonio María Rouco Varela, expresident de la Conferència Episcopal Espanyola, dels Països Catalans.

Aquesta campanya de cara al proper 1-O és un punt de partida en la lluita per una república catalana socialista, feminista i neta de corrupció, tal com il·lustra el cartell, amb la voluntat de denunciar les estructures de poder i les relacions socials, econòmiques i polítiques que simbolitzen el règim amb el qual volen trencar.

Finalment recorden que ens trobem en un moment excepcional, a les portes de decidir democràticament el nostre futur com a poble, per això fan una crida a la mobilització ciutadana, que serà imprescindible per poder dur a terme el referèndum el proper 1-O.

El Penedès, a cop d’escombra, per l’autodeterminació dels Països Catalans. Els col·lectius de l’esquerra independentista del Penedès “escombren” la corrupció, la monarquia i el capitalisme.